Ik ben Angela van Bastelaere. Trotse moeder van twee kinderen, dochter Sanne en een zoon Lucas. Onze zoon Lucas is in 2009 geboren met een lichamelijke en verstandelijke handicap.

Wij hebben met hem het hele zorgtraject doorlopen. Van indicatiestelling door het CiZ, tot zorgaanvragen bij de zorgverzekering. Uiteraard is ook de Jeugdwet / WMO niet onbekend gebleven. Dit gecombineerd met mijn werkervaring op fiscaal administratief gebied(waarin je ook continu op de hoogte moet zijn van alle wet- en regelgeving) heeft er voor gezorgd dat ik me redelijk vlot door alle trajecten heen geploeterd heb.

Omdat ik heb gezien dat het bij, in eerste instantie, andere ouders van een kind met een beperking vaak ontbreekt aan kennis over wat er mogelijk is in Nederland ben ik ruim 2 jaar geleden met Helpcare gestart. In eerste instantie met het doel om enkele ouders te helpen bij hun zorgvraag. Na verloop van tijd bleek dat er dusdanig veel vraag naar informatie omtrent dit onderwerp is dat ik met het fiscale werk ben gestopt en me volledig op Helpcare heb stort.

Mijn benadering van een zorgvraag begint met mijn persoonlijke ervaring op dit gebied. Ik weet hoe het is om moeder te zijn van een kind met een beperking, maar ook hoe het is om zorgverlener te zijn. Het regelen van zorg vraagt soms niet enkel het inzicht van een moeder of zorgverlener, maar is soms ook zakelijk. Hoe vervelend dat ook is......

 

Graag help ik bij alle vragen welke je hebt omtrent de administratieve kant van de zorg....... Samen kunnen we je specifieke situatie bekijken en de benodigde acties uitzetten.

 

 

Helpcare - Grote waard 20 - 4761 MS Zevenbergen - info@helpcareadmin.nl - 06-11056463 - KvK 71162739